Geleceği parlak iş fikirleri

Yenilikçi ve karlı iş fikirleriyle siz de girişimcilik dünyasına hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. Geleceği parlak bu iş fikirlerini mutlaka not edin.

İŞ DÜNYASI Hit: 6041 / Yorum: 0 / 22 Kasım 2016 13:35
Geleceği parlak iş fikirleri
-A +A

Parlak bir iş fikrine sahip olmak kuşkusuz her girişimcinin en büyük hayalidir. Girişimiyle milyonların ilgisini üzerine çekmek ve hayata geçirdiği iş projesiyle sektörde hatırı sayılır bir başarıya imza atmak yeni nesil girişimcilerin en büyük motivasyon kaynaklarından biri. Yenilikçi ve kârlı iş fikirleriyle siz de girişimcilikdünyasına hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz.

İŞTE GELECEĞİN EN PARLAK İŞ FİKİRLERİ:

1. SAĞLIKLI YAŞAM VE ZAYIFLAMA

Son zamanların en fazla büyüyen sektörlerinden biri olan sağlıklı yaşam, yılda yüzde 300 oranında büyüme göstererek bir rekora imza atıyor. Sağlıklı gıdalar tüketmek ve uzun yaşamın sırlarını keşfetmek isteyenlerin önümüzdeki yıllarda daha da artacağı öngörülüyor. Ülkemizde yaklaşık 20 milyon kadın sektöre talep gösteriyor. Uzmanlara göre birkaç yıl içerisinde sağlıklı yaşam ve zayıflama sektörünün dünyada 1 trilyon dolara ulaşarak rekor kırması bekleniyor.

2. ÜÇÜNCÜ DALGA KAHVECİLERİ

Kahve sektörüne yeni bir bakış açısı getiren üçüncü dalga kahveciler dünyanın çeşitli yerlerinden gelmiş taze kahve çekirdeklerinin kahve severlerle buluşmasını sağlıyor. Özel cafe konseptiyle kahve tutkunlarını kendine hayran bırakan bu kahveciler, yeni buluşma noktalarının en trend sahibi olanlarından biri. İstanbul'da da sayısı giderek artan üçüncü dalga kahve sektörünün önümüzdeki yıllarda yüzde 70 büyüme sağlaması öngörülüyor.Geleceği parlak iş fikirleri

3. OTOMAT SATIŞ MAKİNELERİ

Gündelik hayatında koşturmaca içerisinde olanların atıştırma ve içecek ihtiyacını karşılamak için kurulmuş olan otomat satış makineleri özellikle sağlıklı yiyecek ve içecek arayanların gözdesi. Okullarda, kamu binalarında, fuar alanlarında ve sergi merkezlerinde sıklıkla rastladığımız bu makineler sağlık odaklı içecek çeşitleri ve gıdalarla önemli bir açığı kapatıyor. Karlı bir iş kolu arayanlar için bu sektöre yatırım yapmak oldukça cazip görünüyor.

4. YİYECEK KAMYONLARI

Yapılan son araştırmalara göre dünyada yiyecek kamyonları sektörü 2017 yılında milyar dolarlarla ifade edilen bir rakama ulaşacak. Fiziksel yiyecek dükkanı açmaktan daha az masraflı olan yiyecek kamyonları, doğru ekipmanlar ve lezzetli menülerle başarısız olma şansını ortadan kaldırıyor. Siz de kârlı bir iş kurmayı hayal ediyorsanız konsept bir kamyon tasarlayarak bu sektöre adım atabilirsiniz.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Yazarlar