İndirimli Elektrik Sepaş Enerji’de

Türkiye elektrik perakende satış sektörünün önemli oyuncularından Sepaş Enerji avantajlı ve indirimli fiyatlarıyla müşterilerini indirimli elektrikle tanıştırıyor.

TÜRKİYE Hit: 4726 / Yorum: 0 / 2 Haziran 2017 14:29
İndirimli Elektrik Sepaş Enerji’de
-A +A

Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Holding ve Avrupa’nın 10 büyük enerji şirketi arasında yer alan CEZ Group’un stratejik ortaklığıyla kurulan Sepaş Enerji, Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzereTürkiye’nin dört bir yanında bulunan1.6 milyon müşterisine elektrik perakende satış hizmeti veriyor.

Sepaş Enerji Genel Müdürü Ondrej Safar, 2013 yılından bu yana tüm Türkiye’de mesken, KOBİ, işletme ve sanayi abonelerine indirimli elektrik satışı yaptıklarını söyledi.Enerji ihtiyaçları konusunda müşterilerine özel çözümler ürettiklerini aktaran Ondrej Safar şunları söyledi: “Gerek kurumsal, gerekse bireysel müşterilerin enerji tüketimini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak hazırlanan tarifler ile yıllık ortalama tüketimi 2400 kWs olan elektrik tüketicileri indirimli elektrik avantajından yararlanabiliyor. Yani tüketiciler aylık 82 TL’lik limiti aştıkları takdirde serbest tüketici olup indirimli elektrikten faydalanabiliyorlar. Elektrik kullanıcılarını serbest tüketicilikle ilgili bilinçlendirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fiyat avantajının yanı sıra kampanyalarımızla daelektrik kullanıcılarının yanındayız. Sepaş Enerji ile serbest tüketicilik sözleşmesiimzalayanmüşterilerimiz 5 bin lira teminatlı ev veya işyeri sigortasıfırsatından yararlanabiliyorlar”.

Müşteri memnuniyetini artırıyor

“Bizim için önemli olan büyümek değil, nitelikli büyümek” diyen Safar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu anlayışla tüm çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Sepaş Enerji olarak, genç ve dinamik kadromuz, değişimleri kavrayabilme yeteneğimiz ve yaptığımız işe olan inancımızla bütün dönüşüm ve değişimlere başarılı bir şekilde ayak uydurduğumuzu söyleyebilirim. Perakendesektöründe müşterilerin taleplerini karşılayabilmek için elektrik perakende şirketlerinin güçlü bir bilgi altyapısının olması gerekliliğini öngörüyor ve bunun için çalışıyoruz. 2016’nın son çeyreğinde özellikle sistemlerimizi yenileme çalışmalarına başladık. Bu köklü çalışmaları yapmaktaki amacımız müşterilerimize en iyi müşteri deneyimini yaşatmak olacak. Müşteri odaklı çalışmalarımız temel değerlerimizin esas noktasını oluşturuyor.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Yazarlar