KGF destekli Kobi kredisi için KOBİ’leri şubelerimize bekliyoruz

Kredi Garanti Fonu destekli Kobi kredisiiçin KOBİ’leri şubelerimize bekliyoruz

TÜRKİYE Hit: 4669 / Yorum: 0 / 2 Haziran 2017 13:54
KGF destekli Kobi kredisi için KOBİ’leri şubelerimize bekliyoruz
-A +A

Kredi Garanti Fonu destekli Kobi kredisiiçin KOBİ’leri şubelerimize bekliyoruz

Kredi Garanti Fonu bu yıl içinde devreye soktuğu  Portföy Garanti Sistemi (PGS) ile daha hızlı ve daha fazla sayıda esnaf ve KOBİ’ye ulaşmayı hedefliyor. Firma başına 2.5 milyon TL’lik kefalet sağlayabiliyor. İşinde kalıcı başarı yakalamak isteyen ancak teminata ulaşmakta zorluk yaşayan veya işini daha büyük ölçeğe taşımak için mevcut teminatına ek teminat gereksinimi duyan KOBİ’lerin ihtiyacı olduğu anda QNB Finansbank olarak devredeyiz. Bu desteği KGF ile yakaladığımız güçlü işbirliğiyle buluşturduğumuz noktada KOBİ’lerin bu ihtiyacını hızlı, danışmanlık kimliğimizle ihtiyaca uygun, KOBİ’yi kalıcı bir başarıya taşıyan veya işini büyütmesine olanak tanıyan bir bankacılık hizmet yapısı ile buluşturduğumuz için ilginin yüksek olduğunu görmekteyiz. KGF, KOBİ’lere verdiği kefalet ve üstlendiği risk ile bu işletmelerin daha çok banka kredisi kullanabilmelerini sağlamakta. Biz de QNB Finansbank olarak uzun vadeli ve cazip faizli kredilerden Kobilerimizin yararlanmasını sağlıyoruz. Bu sayede hem girişimciliği  destekliyor hem de istihdam artışı sağlayacak yatırımların finanse edilmesinde üstümüze düşen görevi yerine getiriyoruz.

 

Yılsonuna kadar 20 milyar TL kredi kullandıracağız

13 Ocak’ta başladığımız kredi kullandırım sürecinde şimdiye kadar 10 binin üzerinde müşteride 3,5 milyar TL’yi aşan krediye ulaştık. Kredi Garanti Fonu, KOSGEB ve yurtdışından KOBİ’ler için aldığımız uzun vadeli kaynakların da desteğiyle KOBİ’lere 2017 yılı içinde 20 milyar TL’den fazla yeni kredi kullandırmayı hedefliyoruz. Verdiğimiz kredilerle KOBİ’lerin büyümesini, Türkiye ekonomisine ve istihdama çok daha fazla katkıda bulunmasını sağlamak istiyoruz. Kredilerin yanında “işimizin sadece rakamlarla değil insanlarla” olduğunu da unutmadan, dış ticaret, nakit akışı yönetimi ve yatırım gibi uzmanlık gerektirecek konularda Kobilere ürün ve danışmanlık desteği vermeye devam edeceğiz.

 

Cazip oranlarla 60 aya kadar vade fırsatı

QNB Finansbank olarak sektörde KGF desteğiyle Kredi kullandırımı konusunda iddialıyız. Asıl hedefimiz KGF desteğini de yanımıza alarak doğru müşteriye doğru ürünü sunmak.

QNB Finansbank olarak tüm KOBİ müşterilerimize Kredi Garanti Fonu ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde 60 ay vadeye kadar bu kredileri cazip oranlarda sunuyoruz.Öncelikle müşterilerimizi kredi politikalarımız çerçevesinde kredilendiriyoruz. Sonrasında müşterimizi Kredi Garanti Fonu’nun kefalet desteği  için gerekli olan şartları yerine getirmesi için yönlendiriyoruz. Esnaf ve Kobi firma sahiplerimizTC kimlik numaralarını 7646’ya mesaj atarak, www.qnbfinansbank.com/krediler/kobi/kgf-kredileri.aspx web sitemizden ya da QNB Finansbank Şubelerine gelerek başvurabilirler.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Yazarlar