Pronet 2013'de bayilerindeki istihdam sayısını 1300'e çıkaracak

Pronet Güvenlik'in bayilik programı Çözüm Ortaklığı, girişimcilere kazandırmaya devam ediyor,

SEKTÖRLER Hit: 954 / Yorum: 0 / 31 Aralık 2012 17:34
Pronet 2013'de bayilerindeki istihdam sayısını 1300'e çıkaracak
-A +A

145 binin üzerindeki aktif güvenlik sistemi ile Türkiye'nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik'in bayilik programı Çözüm Ortaklığı, büyümesini 2012 yılında da sürdürdü. Çözüm Ortaklığı Programı, girişimcilere kendi işlerini kurma ve yüksek kazanç imkanı sunuyor.

Çalışan sayısı ikiye katlandı

2009 yılının ikinci yarısında 5 Çözüm Ortağı ile başlayan programın bugün Türkiye'nin 29 iline yayılmış 90 Çözüm Ortağı'nı kapsadığını kaydeden Pronet Güvenlik Kanal Satış Genel Müdür Yardımcısı Hakan Bescelioğlu şu bilgileri verdi:

"35 yeni Çözüm Ortağı'nın programa dahil olduğu 2012 yılı hem Pronet Güvenlik hem de bayilerimiz açısından son derece olumlu geçti. 2011 yılının sonunda Çözüm Ortaklarımızda istihdam edilen çalışan sayısı 400 kişi iken, bugün bu sayı ikiye katlanarak 800'e yaklaşmış bulunuyor. 2013 yılı sonunda Çözüm Ortaklarımızın bulunduğu il sayısını 29'dan 35'e, Çözüm Ortağı sayımızı ise 2 katına yükseltmeyi hedefliyoruz. Bayilerimizde istihdam edilen kişi sayısının ise 1.300'ü bulacağını öngörüyoruz."

Aylık gelir 15 bin Dolar'ı buluyor

İletişim becerileri kuvvetli, saha satış ekibi kurma ve yönetme kabiliyetine sahip, finansal açıdan yeterli ve kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcilerin Pronet Çözüm Ortaklığı programına katılmaya hak kazanabileceklerini vurgulayan Bescelioğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Programa katılabilmek için ortalama 25-30 bin TL'lik bir bütçe yeterli oluyor. Başlangıçta ekip büyüklüğünün en az 6'sı satış olmak üzere, 10 kişiden oluşmasını tercih ediyoruz. Bir Çözüm Ortağı, işine odaklandığı takdirde ilk yatırımın geri dönüş süresi 3 ayı geçmiyor. Minimum ekip çalışanı sayısına sahip bir Çözüm Ortağı'nın aylık ortalama geliri 15 bin Dolar'ı buluyor."

Gelecek elektronik güvenlik sektöründe

ABD ve Avrupa pazarında hane halkının elektronik güvenlik sistemi sahiplilik oranının yüzde 13 ile yüzde 15 seviyelerine ulaştığına dikkat çeken Bescelioğlu, "Türkiye'de bu rakam henüz yüzde 1 seviyesinde bulunuyor. Bu çerçevede, önümüzdeki 5 yıl için ciddi oranda abone artışı ve sahiplilik oranı yakalanacağına kesin gözü ile bakılan elektronik güvenlik sektörü, girişimciler için önemli kazanç fırsatları barındırıyor. Girişimciler Çözüm Ortaklığı Programı'na dahil olarak, hem hızla büyüyen güvenlik pazarında kâr marjı yüksek bir işe girmiş, hem de marka algısı oturmuş, Türkiye'nin en büyük güvenlik şirketlerinden birinin ürünlerinin satış ve pazarlamasını yapma yetkisine sahip oluyorlar" diye konuştu.

Çözüm Ortaklarına yönelik başlangıç eğitiminden yöneticilik eğitimine, finansal yönetim eğitiminden satış artırmaya yönelik eğitimlere kadar tüm eğitim faaliyetlerinin Pronet Güvenlik tarafından gerçekleştirildiğini söyleyen Bescelioğlu, bağlılık kulüplerinde yurtiçi, yurtdışı seyahatler ve maddi değeri yüksek ödüllerin de Çözüm Ortaklarını beklediğini kaydetti.

Pronet Güvenlik ürün ve hizmetlerine olan ilginin İstanbul ile sınırlı kalmadığının altını çizen Bescelioğlu, "Anadolu illerinden gelen taleplerdeki artış nedeniyle Çözüm Ortaklığı Programımızı Türkiye geneline yaymayı hedefliyoruz. Haftalık nakit akışı ile yüksek kazanç sunan girişimcileri www.pronet.com.tr adresinden ulaşılabilen Çözüm Ortakları Formu'nu doldurarak programa katılmaya davet ediyoruz" dedi.
 

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Yazarlar