TRENKWALDER’DE YAŞATTIĞIMIZ EN ÖNEMLİ FELSEFELERDEN BİRİ ‘ŞİRKET AİLESİ’ KAVRAMI

Geniş iş yelpazesiyle hizmet veriyo

KOBİ GÜNDEM Hit: 4909 / Yorum: 0 / 2 Haziran 2017 14:56
TRENKWALDER’DE YAŞATTIĞIMIZ EN ÖNEMLİ FELSEFELERDEN BİRİ ‘ŞİRKET AİLESİ’ KAVRAMI
-A +A

1985 yılında Richard Trenkwalder’in girişimi ile şahıs işletmesi olarak kurulan Trenkwalder, günümüzde Avusturya, Almanya, Ma-caristan, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Sırbistan, Karadağ, Makedonya, Bosna Hersek, Romanya, Polonya, Bulgaristan, Türkiye, Yunanistan, Arnavutluk, Lihtenştayın ve İsviçre’de 300’ü aşkın ofisi ile temsil ediliyor. Şu anda 17 Avrupa ülkesinde özellikle İK konusunda eşsiz sayılabilecek bir alana sahip. Avrupa’da yaklaşık 10 bin iş ortağına 55 bin çalışanıyla hizmet veriyor. Yıllık yaklaşık 850 milyon ciro rakamına ulaştı.

Geniş iş yelpazesiyle hizmet veriyor

Trenkwalder olarak stok sayım ve envanter denetimi, tesis hizmetleri yönetimi, lojistik hizmetleri ve insan kaynakları çözümleri alanlarındaki tecrübesini 2007 yılından bu yana Türkiye’de de iş ortaklarıyla buluşturuyor. Otomotiv ve lojistikten tekstil sektörüne, kimya sanayinden beyaz eşyaya kadar farklı sektörlerden ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmet veriyor. 6 binden fazla çalışanıyla Türkiye genelinde 19 bölge ofisiyle iş ortaklarına hizmet sunuyor ve her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bulunduğu dinamik pazarda iş ortaklarına süreklilik ve güvenilirlik sunma anlayışıyla ‘3P’ prensibini oluşturdu. Profesyonel yaklaşım, iş ortaklığı anlayışı ve karlılık sağlama prensibiyle hareket ediyor. Tüm hizmetlerinde 3P prensibini göz önünde bulunduruyor. En önemli felsefelerden biri ‘Şirket Ailesi’ kavramı. Her çalışanının kendisini Trenkwalder ailesinin bir parçası olarak görmesi ve bu şekilde çalışması şirket ideali. Bu sayede uluslararası alandaki başarılı konumunu karşılıklı güven ve sonuç odaklı yaklaşımıyla koruyor.

“Ortaklık anlayışı”

Trenkwalder müşterilerini ve çalışanlarını iş ortağı olarak görüyor. Kurum kültürünün önemli bir parçası olan bu “ortaklık” anlayışı iş yapış biçimine yansıyor. Bu yaklaşımla, rekabet güçlerini artırmak isteyen şirketlere özel çözümler üretiyor ve çalışanlarının kariyer gelişimlerini destekliyor. Bir yandan yenilikçi ve geniş kapsamlı hizmetleriyle tüm ta-raflar için sürekli katma değer sağlarken, diğer yandan yaratıcı ve esnek çözümler sayesinde hizmet sektörünün geleceğine yön veriliyor. 2016’nın son çeyreğinde Trenkwalder olarak insan kaynakları alanında Avrupa’da edinilen deneyimi Türkiye’ye taşımaya karar verdi. Diğer Trenkwalder ülkelerine entegre teknolojik bir altyapı ve alanında tecrübeli bir ekiple sektöre güçlü bir şekilde adım attı. Bun-dan böyle iş ortaklarına “İnsan Kaynakları ve İşe Alım” süreçlerinde de çözüm ortağı olacak. 2017 yılında bu alana yoğunlaşarak, sektörün öncü şirketleri arasına girmeyi hedefliyor.

Trenkwalder Türkiye Genel Müdürü Alper Menemencioğlu

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Benzer Haberler
TÜRKİYE
Ayakkabı sektörü ihracatta rekora koşuyor

Ayakkabı sektörü ihracatta…

02:25 - 29 Nisan 2023
TÜRKİYE
Türkiye'nin ihracatı martta 23 milyar 595 milyon dolar oldu

Türkiye'nin ihracatı martta…

02:24 - 29 Nisan 2023
TÜRKİYE
Et ve Süt Kurumundan piyasaya daha etkin müdahale için "besi çiftliği" hamlesi

Et ve Süt Kurumundan piyasaya…

02:19 - 29 Nisan 2023
TÜRKİYE
Muş'ta bu yıl şeker pancarı üretiminde "rekor" hedefleniyor

Muş'ta bu yıl şeker pancarı…

02:17 - 29 Nisan 2023
KOBİ GÜNDEM
KOSGEB desteğiyle adım attığı tekstil sektöründe 17 kişiyi istihdam ediyor

KOSGEB desteğiyle adım attığı…

02:15 - 29 Nisan 2023
TÜRKİYE
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye doğru yatırımlar yaparak dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerinden birisi olmuştur

Bakan Karaismailoğlu: Türkiye…

02:09 - 29 Nisan 2023
Yazarlar